Spania, fostul premier Rajoy anchetat pentru încălcarea blocajului

Fostul premier spaniol, Mariano Rajoy, este cercetat pentru suspectarea încălcării măsurilor restrictive impuse pentru a opri epidemia de coronavirus. Acest lucru a fost confirmat de ministrul de Interne, Fernando Grande-Marlaska, după ce, ieri într-un videoclip difuzat de postul de televiziune La Sexta  fostul premier alerga pe o stradă din apropierea casei sale, la marginea Madridului. Potrivit radiodifuzorului, nu a fost prima dată când fostul lider al Partidului Popular și fost șef de guvern între 2011 și 2018 au fost observați făcând exerciții în aer liber. Videoclipul arată, de asemenea, că Rajoy nu avea nicio plasă cu el, semn că nu se îndrepta să facă cumpărături.

Dezastrul coronavirusului în Italia lovește cel mai tare în bătrâni: “Sunt singur, nu am mâncat de trei zile”

Conform datelor Ministerului de Interne, 4.981 de persoane au fost arestate până în prezent de la începutul  urgenței din Spania pentru încălcarea regulilor, în timp ce alte 571.807 au fost amendate cu sume cuprinse între 600 și 30.000 de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.