Spania, focuri de artificii scăpate de sub control: 14 răniți, trei răniți grav VIDEO

O petrecere locală tradițională s-a încheiat într-un accident foarte periculos când unele artificii au scăpat de sub control, declanșând o explozie și apoi un incendiu care a provocat 14 răniți Accidentul a avut loc în timpul focurilor de artificii tradiționale care trebuiau să ilumineze clopotnița bisericii ieri după amiază.

Citește și Corpuri umane lăsate să se descompună și devorate de șobolani: scandal la centrul de studiu de la Universitatea din Paris

Acest lucru s-a întâmplat în ultimele ore în orașul Centelles , la 60 km de Barcelona, ​​Spania. Potrivit ziarelor locale, tragediea a fost evitată din pură întâmplare. De fapt, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost ucisă, dar cel puțin trei dintre cei paisprezece răniți sunt în stare gravă. Unii dintre răniți au suferit arsuri minore, care au fost tratate la fața locului de către personalul medical care a intervenit după alarma, fără a fi nevoie de tratament la spital.

Șase dintre cei răniți au fost spitalizați în spitalele din apropiere, în timp ce trei cer se află în grave condiții au fost transferați de urgență și internați în spitalul Vall d’Hebron din Barcelona din cauza arsurilor mult mai grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.