Spania, explozie de proporții la o fabrică petrochimică: un mort și 8 răniți

O persoană a murit, una a dispărut, iar alte opt au fost rănite în Spania în urma unei explozii, urmată de un incendiu, într-o fabrică chimică din provincia Tarragona , în nord-estul țării. Cauzele accidentului  care a avut loc în fabrica Iqoxe (industria chimică a oxidului de etilenă), nu au fost încă stabilite. Protecția civilă precizează că nu au fost emise substanțe toxice în aer .

Treizeci de echipe de pompieri au lucrat la stingerea flăcărilor. Fabrica este situată în municipiul La Canonja.

Citește și  Incest: Verișori de primul grad se căsătoresc și așteaptă un copil. Acum riscă să ajungă după gratii

Peroana decedata a murit în urma  prăbușirii casei sale , cauzată de valul de șoc al exploziei, iar persoana care este dată dispărută  lucrează în fabrică. Printre răniți se numără și două persoane cu  arsuri și care se află la spital  în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.