Spania declară doliu național, Sanchez: „Morții merită amintirea noastră”

De marția viitoare, în Spania, va fi declarat doliu național pentru toate victimele Coronavirusului,  a anunțat premierul Pedro Sanchez: “Cu toții am oprit cea mai gravă calamitate a secolului. Provocarea reconstrucției este asupra noastră. Începând de marți, guvernul va aproba doliul național care va dura 10 zile “.

„Cei decedați merită amintirea noastră, dar și armonia noastră, va trebui să trăim împreună în aceeași țară pe care au construit-o”, a continuat Sanchez. Steagurile vor fi coborâte la jumătate de catarg, iar regele Felipe va prezida un act oficial.  De asemenea, Sanchez a anunțat că, din iulie, va relua intrarea turiștilor străini în Spania după blocarea epidemiei.

Purtarea măştilor de protecţie şi măsurarea temperaturii de azi sunt obligatorii !

Spania, împreună cu Italia, a fost printre țările cele mai afectate de epidemia Covid-19 în Europa, după Rusia și Regatul Unit: “Reluarea intrării turiștilor străini va avea loc în siguranță”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.