Spania, cursa taurilor din Pamplona a fost anulată din cauza coronavirusului

Celebra cursă de tauri din Pamplona, ​​Spania, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta este încă un mare eveniment european anulat, după anularea festivalului Oktoberfest din Germania. Primăria Pamplona a anunțat că festivalul de San Fermin care durează  nouă zile și care se desfășoară în iulie, nu va avea loc, adăugând într-o notă că, deși se aștepta decizia, aceasta „ aduce tristețe”. Primarul din Pamplona, ​​Enrique Maya, a fost rezultat pozitiv pentru coronavirus.

Nebunia lui Bolsonaro: „Trebuie să ne redeschidem în această săptămână”, dar în Brazilia vârful epidemiei încă a trecut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.