Spania a prelungit starea de urgență pentru încă șase luni

Parlamentul spaniol a aprobat prelungirea pentru încă șase luni a stării de urgență legată de pandemia de coronavirus. Prelungirea continuă până pe 9 mai. Măsura permite guvernelor regionale, cărora li se încredințează protecția sănătății, să limiteze circulația oamenilor, inclusiv, dacă este necesar, prin impunerea unei stări de asediu și închiderea frontierelor.

Citește și Covid în Spania, record de infecții: Madrid intră în lockdown

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.