Spania a confirmat starea de urgență până pe 7 iunie

Congresul Deputaților din Spania a aprobat extinderea stării de urgență pentru epidemia de coronavirus până pe 7 iunie. Guvernul prezidat de Pedro Sànchez a obținut aprobarea pentru extinderea măsurilor de control al răspândirii epidemiei cu 177 de voturi pentru și 162 împotrivă. Aceasta este a cincea prelungire a stării de urgență, confirmată ultima dată până pe 24 mai .

Peste 5 milioane de infecții la nivel mondial, Trump: „A avea un record este un motiv de onoare”

Sanchez a dorit să extindă starea de urgență până la 27 iunie, dar s-a găsit găsit un compromis între aliații guvernamentali la o dată intermediară. De fapt, guvernul a riscat o înfrângere grea într-un parlament în care dezacordul cu privire la măsurile de urgență a crescut în ultimele săptămâni. Odată cu extinderea stării de urgență, printre altele, se confirmă carantina de cincisprezece zile pentru toți cetățenii străini care sosesc în Spania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.