Spania a anunțat carantină obligatorie de 14 zile pentru cei care sosesc din străinătate

Spania va introduce o cerință de carantină de 14 zile pentru toți călătorii care sosesc din străinătate, a anunțat Guvernul de la Madrid.  Măsura, care va intra în vigoare vineri, 15 mai, a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial al Statului (BOE ), fără a fi furnizate alte informații.

Pakistan riscă să moară de foame: milioane de lăcuste au invadat țara și pun în pericol culturile | VIDEO

Măsura care va începe pe data de 15 va continua cel puțin, pe tot timpul stării de alarmă. Măsura publicată astăzi stabilește că autoritățile medicale pot contacta persoanele aflate în carantină. Persoanele care intră pe teritoriul spaniol vor trebui să stea două săptămâni în carantină la domiciliu începând deja cu a doua zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.