Sotul o tradeaza, ea se razbuna dand foc fiicei lor de 14 luni

Sotul o tradeaza, ea se razbuna dand foc fiicei lor de 14 luni

Știrea despre un nou oribil pruncucid vine din America de Sud din Peru unde o femeie de 21 de ani, Lucero Oscava Burgos, și-a omorât și ars trupul fetiței ei de numai 14 luni.

Povestea a fost reconstruită chiar de soțul criminalei, Marco Antonio Chiccalla Ticona de 24 de ani. El a declarat că ucigașa este soția lui și știe și care este motivul pentru care a făcut această faptă oribilă: a aflat că de mai mult timp o trădea.

 

Rezultatelor  anchetelor au confermat spusele bărbatului.

 

Femeia a încercat să-și ascundă fapta spunând că fetița a căzut din pat,  iar ea a îngropat-o lângă un râu. Agenții au căutat zile le rând corpul micuței, dar nu au găsit nimic. Mărind suprafața de căutări, agenții au făcut descoperirea macabră. Corpul fără viață al fetiței a fost găsit ars pe jumătate.

O autopie va determina exact cauzele morții în timp ce mama criminală este în așteptarea procesului.

Te-ar putea interesa și Casa ororilor! 13 copii legați și înfometați de părinți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.