Soțul o cheamă „vacă grasă”, ea pierde 50 de kilograme și îl părăsește

Soțul o cheamă „vacă grasă”, ea pierde 50 de kilograme și îl părăsește

Umilită și jignită de soțul ei. Jen Mellor, o englezoaică de 35 de ani, a decis să schimbe aspectul dar și căsătoria. Femeia, la 24 de ani, a rămas însărcinată cu fiul ei Ben, care s-a născut cu autism. Tocmai pentru a rezista stresului unei situații atât dificile, începuse să mănânce, găsind doar confortul de a fi o mamă singură doar în hrană.

Doi ani mai târziu, l-a cunoscut pe Andy pe internet și s-au căsătorit:  „Părea că nu îl deranja greutatea mea și mi-a spus că mă iubește așa cum eram”, a spus tânăra, dar după scurt timp, bărbatul a început să facă comentarii negative despre corpul soției sale suficient pentru a o forța să doarmă pe canapea pentru ca soțul ei să aibă mai mult spațiu în pat.

Caz grav de malpraxis: un copil de 9 luni a murit după ce medicii i-au administrat o doză de medicamente de 10 ori mai mare

Mai mult, nu a ratat niciodată nicio ocazie de a o insulta în public: „Îi plăcea să mă facă să-mi fie rușine de mine chiar și în public. El nu a înțeles că insultându-mă înrăutățește situația, și cu atât mai mult cu începusem să mănânc”,   a adăugat ea.

Momentul decisiv a venit atunci când soțul ei a numit-o „vacă grasă”. I-a ajuns până la os și a reacționat. În ianuarie 2014, Jen a decis să se alăture unui grup fitness pentru a slăbi și pentru a-și crește stima de sine și, după un an de sacrificii, a reușit să piardă 50 de kilograme .

A fost atunci când Jen a decis să-și părăsească soțul, care nici  nu a apreciat nici măcar aceste eforturi. Dar ea a continuat să meargă mai departe alături de fiul ei Ben  și cu noul partener, Stuart Eggleshaw, care în sfârșit o face să se simtă importantă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.