Soțul nu îi pune ”like” pe Facebook, soția cere divorțul

Un caz de divorț care a despre care s-a vorbit mult în ultimele zile în tribunalul din Alessandria d’Egitto între un cuplu de tineri căsătoriți. El Hatem de 32 ea, Noha de 30 de ani. Chiar și judecătorul a rămas cu gura căscată când a ascultat motivele femeii: ”Nu îmi pune niciun like pe Facebook.”

Și așa, după patru ani de căsătorie, cuplul divorțează din cauza postărilor pe canalul de socializare. Soția dezamăgită a povestit ziarului egiptean “al watan”: “Nu m-am gândit niciodată să mă duc în instanță și să divorțez de soțul meu, dar indiferența lui nu mai pot suporta. Totul s’a schimbat în ultimele luni, relația noastră nu mai este la fel. Când vorbim, ne certăm. ”

Petrece 8 ani într-o mănăstire, apoi călugarița devine una pornostar

Și tocmai indiferența soțului a alimentat furia lui Noha , Iar faptul că el nu pune” Îmi place “sub posturile ei pe Facebook a fost picătura care a umplut paharul .

Și a mai adăugat: «Odată l-am provocat să-i văd  reacția, am scris starea mea emoțională pe profilul meu. Răspunsul lui a fost: sunt doar minciuni, probleme nu se scriu pe Facekook, în public. Și nu a mai zis nimic.”

Reacția soțului a una fost mai mult decât corectă: ”Hainele murdare nu se spală în public”! 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.