“Soțul meu m-a violat la câteva ore după nașterea fiului nostru”

A violat-o la câteva ore după nașterea celui de-al doilea copil. Timp de opt ani, Natasha a trăit constant cu spaima și teroarea de persoana în care ar fi trebuit să aibă încredere mai mult decât oricine altcineva în lume – soțul ei. Avea doar 17 ani când l-a întâlnit bărbatul care avea să o „ rupă în bucăți câte un pic în fiecare zi”, atât mental, cât și fizic. Ani și ani de abuz,  violențe sexuale șocante, din partea lui, chiar și la câteva ore după ce a născut  cel de-al doilea copil. Potrivit Mirror, Natasha este una dintre femeile curajoase care a inspirat OK !, echipa legată care se ocupă femeile care sunt victimele violențelor.

“Soțul meu m-a violat la câteva ore după nașterea fiului nostru”

„Am crezut că ne vom petrece viața împreună, dar era un monstru. Timp de opt ani am experimentat  abuzuri de tot felul. În fața iubirii, manipularea și izolarea păreau un comportament normal ”, spune Natasha. Femeii i s-a interzis să lucreze, deoarece soțul ei dorea să fie singurul care să o întrețină:  „mă iubea atât de mult încât nu aveam voie să-mi petrec timpul cu nimeni alcinevaam avut nevoie să petrec timp cu nimeni altcineva”. Pe lângă violență, Natasha a fost supusă și torturii mentale, ceea ce i-a distrus încrederea în sine: ”Am umblat pe coji de ouă și mi-am schimbat comportamentul pentru a-i potoli furia”.

Ungaria, Orban respinge Convenția de la Istanbul pentru violența împotriva femeilor

“M-a violat seara, iar a doua zi dimineață, a acționat ca și cum ceea ce făcuse era complet normal. Când s-au născut copiii mei instinctul meu de supraviețuire a pus stăpânire pe mine. Am vrut să plec, dar nu știam cum să fac asta în siguranță – soțul meu amenințase că omoară copii dacă aș fi încercat să plec ”.

După ce a reușit să fugă cu copiii și să-și denunțe soțul, acum bărbatul a fost condamnat, în timp ce femeia a găsit un „refugiu în siguranță” cu noul ei soț, Ben și a avut un alt „copil frumos”. Femeia crede că experiențele ei oribile pot ajuta alte femei care se luptă cu violența domestică în timpul blocajului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.