Soțul cere divorțul după două luni de căsnicie: “Soția mea nu se spală, pute: este o tortură”

Nourhan și Moustafa, în vârstă de 28 de ani, ambii din Alexandria, Egipt, au fost căsătoriți pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Acum soțul cere divoțul.

Pe scurt, s-au plăcut și s-au căsătorit (fără să se cunoască destul de bine). După căsătorie, însă, Moustafa și-a dat seama că are fost o problemă gravă de înfruntat: igiena personală  a soției sale. Așa că a încercat în orice mod să înțeleagă de ce, până când și-a dat seama că nu se spăla.

“M-am gândit să o duc la doctor – spune el – am crezut că era o problemă a pielii, apoi am descoperit că nu era așa. Ea nu vrea să se spele. Așa că a prezentat cazul divorțului la tribunalul familiei “Raml secondo” din Alexandria.

 

 

“Mirosul era atât de urât nu mai puteam să mai stau în aceeași casă.” Moustafa, înainte de a lua această hotărâre extremă,  a încercat să o convingă să se spele și să aibă grijă de ea, până când nu am mai dormit în același pat cu ea.

Aerul era insuportabil în casă. Întotdeauna mi-a spus că va face mai târziu un duș, dar nu a făcut-o. A încercat să-i spună cu blândețe, apoi a amenințat că va pleca acasă, să o părăsească până când a spus “Gata!” Într-o zi s-a hotărât să vorbească și cu soacra lui: ”Acolo am descoperit că problema era chiar din înainte de căsătorie. Mama  a crezut că fiica se va schimba după căsătorie, dar nu a făcut-o.

Cazul a ajuns în ziare locale și, în mod inevitabil, a provocat discuții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.