Soția refuză să-l spele pe picioare și nu știe să facă dulciuri. Soțul, o distruge în bătăi

Soția refuză să-l spele pe picioare și nu știe să facă dulciuri. Soțul, o distruge în bătăi

Un tort urât, un refuz de a-l spăla pe picioare, un apel telefonic neautorizat, o farfurie spartă…acestea ar fi motivele pentru care un bărbat și-a torturat și bătut soția chiar și atunci când era însărcinată.

Povestea pilnă de violență vine din Italia, în orșul Rovigo, unde un bărbat de origine albaneză de 33 de ani și-a chinuit o viață întreagă soția.

Citește și Un copil de 2 ani a murit după ce o mobilă Ikea a căzut peste el: recompensă de 46 de milioane de dolari

Violențe și suportările femeii de a fi umiliată și bătută s-au sfârșit în momentul în care femeia a pus punct acestei situații și l-a denunțat. Din mărturia femeii aceasta nu doar că a trebuit să îndure lovituri și jigniri continue, ba mai mult, ea a fot și victima violențelor sexuale ale propriului său soț.

Bărbatul a fost acuzat de maltratare în familie, violențe  sexuale și vătămări  corporale .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.