Soția premierului african este căutată pentru crimă: a ucis-o pe prima soție al premierului

Poliția din micul regat african din Lesotho o caută pe Maesaiah Thabane, soția premierului, care ar fi fugit fiind căutată pentru uciderea primei soții al peremierului.  Relebohile Moyeye, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului, a dispărut și el. Potrivit poliției, Moyeye ar fi ajutat-o prima doamnă să se ascundă și apoi au fugit din Africa de Sud  într-un vehicul guvernamental.

Scandalul provoacă dificultăți premierului Thomas Thabane, care a refuzat, de asemenea, să răspundă la întrebările poliției. Opoziția îi cere acum demisia.

Citește și ”Toată mâncarea a fost insipidă!” O rusoaică și-a omorât soțul cu 35 lovituri de cuțit

Premierul s-a căsătorit cu Maesaiah în 2017, la scurt timp după ce prima sa soție Lipolelo a fost împușcată. Crima a avut loc în iunie 2017, cu două zile înainte ca Thabane să fie ales pentru un al doilea mandat. La vremea respectivă, premierul și soția sa erau  într-o dispută de divorț aprinsă. Maesaiah a avut deja o aventură cu șeful guvernului, iar cele două femei s-au confruntat în instanță pentru a afla cine avea dreptul să se considere prima doamnă. Cu toate acestea, judecătorul a fost de acord cu Lipolelo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.