Soția polițistului arestat pentru moartea lui George Floyd a depus actele pentru divorț

Soția polițistului arestat pentru moartea lui George Floyd a depus actele pentru divorț. Kellie Chauvin, fosta Miss din Minnesota, a depus oficial actele pentru divorțul de soțul ei, Derek Chauvin, ofițerul de poliție acuzat de uciderea lui George Floyd. Femeia, spun avocații ei, este devastată pentru moartea afro-americanului în vârstă de 46 de ani și și-a exprimat intenția de a „divorța”.

Avertismentul unui virolog italian : ”Atenție cu Covid picăturile rămân lipite de barbă”

O nouă lovitură sub centură pentru Derek Chauvin. După ce a fost arestat pentru uciderea lui George Floyd, mass-media americană tocmai a lansat știrea că soția sa a depus actele pentru divorț. Un avocat de la Sekula Law Office, care o reprezintă pe Kellie Chauvin a emis o declarație în care a spus că femeia este „devastată” de moartea afro-americanului în vârstă de 46 de ani, care a avut loc lunea trecută în Minneapolis, adăugând să vrea să divorțeze.

Din acestă căsnicie nu au rezultat copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.