Soția moare în pat, soțul obligat să-și arate ”bărbăția” autorităților

În Indonezia, un bărbat a fost obligat să-și arate genitale poliției pentru a evita să fie acuzat de uciderea soției sale în vârstă de 23 de ani. De ce ? Motivul este absurd…

Un tată distrus de durere în urma decesului fiicei sale de 23 de ani a încercat să dea vina pe ginere său. Potrivit zvonurilor  care circular prin sat, tatăl era convins că ginerele său i-ar fi provocat moartea fiicei sale din cauza dimensiunilor  enorme  a  ”bărbăției” sale.

Povestea absurdă s-a întâmplat în Probolinggo, un oraș din Indonezia situat în provincia Java de Est. Tatăl fetei în vârstă de 23 de ani, s-a împins atât de departe încât să-și denunțe pe ginerele  care, pentru a-și dovedi nevinovăția,  a fost forțat de către autorități să-și arate ”bărbăția”

Citiți și Ucraina în sânge, de la începutul conflictului din sud-estul 3.444 civili au fost uciși

Potrivit ziarului local Detik News, oficialii care au avut sarcina ”absurdă” de a examina părțile intime ale omului au declarat: “După ce am examinat dimensiunile genitalelor considerate a fi mari, s-a descoperit ca erau de dimensiuni mari normale“.

Examinatorul medical, care a explicat că tânăra de 23 de ani a decedat în urma unui atac epileptic care a avut loc în noaptea de 26 februarie 2019,  înlăturând orice îndoială în legătură cu moartea tinerei. Astfel, în cele din urmă, “socrul a retras plângerea împotriva ginereluiși și-au iertat reciproc “, au declarat autoritățile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.