Soția italianului care a omorât-o pe Lăcrămioara. ” Îmi cer scuse, dar nu-mi abandonez soțul, este tatăl copiilor miei”

Maria Cagnina, soția italianului care a omorât-o pe românca Lăcrămioara: “Antonino pe care îl știam n-ar fi făcut niciodată așa ceva. Este un gest atroce care merită pedepsit”

Maria Cagnina este soția lui Antonino Borgia, bărbatul din Partinico, în zona Palermo, care și-a ucis amanta româncă încărcinată în trei luni cu zece răni înjunghiate și lovituri de bâte. Femeia, a declarat postului de televiziune NewsMediaset că, în ultimele zile soțul ei era tăcut și retras dar nu s-ar fi gândit niciodată la niciodată la un asemenea gest  : “În 18 ani de căsnicie a fost un soț și un tată prezent, nu Antonino care este acum. Nu înțeleg cum ar fi putut face așa ceva. ”

Antonio Borgia a mărturisit că a ucis-o pe Lăcrămioara  cu un cuțit  în stomac, după care a lovit-o de mai multe ori cu un băț de lemn. Până la urmă, i-ar fi provocat o rană mortală pe gât. Este posibil – scrie PalermoToday – că ea s-ar fi săturat de acea relație clandestină, mai ales că aștepta un copil și se pare că i-a   cerut bărbatului bani , aproximativ 3 mii de euro, dacă nu ea ar fi spus totul soției sale.

Citește și Așa a murit Lăcrămioara…”Ce faci? Aștept un copil de la tine, te iubesc”: el o omoara, apoi merge la frizer

Acum 20 de ani, Borgia a fost denunțat de prima parteneră pentru abuz și violență. Românca Ana Lăcrămioara, avea deja un fiu în vârstă de 11 ani, când s-au cunoscut: soția sa Maria se gândește la el, la copilul din pântece și familia victimei: “Un gest cumplit, care nu merită justificare. Îmi cer scuze, îmi cer scuze tuturor din partea lui  ”. Acum ca mamă, ea se gândește  la familia ei, la copiii ei:

„ Vă rog să  nu mă judecați, dar el este tatăl copiilor mei și nu îl voi abandona chiar dacă va trebui să plătească pentru ceea ce a făcut ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.