Soția îl părăsește, el o ucide aruncând-o de pe un pod legată de un bloc de beton

Rodolfo “Rudy” Arellano și Elizabeth Pule, s-au cunoscut de când erau copii. După absolvire, s-au căsătorit și  au creat familia frumoasă: s-au născut trei băieți și o fată.

Viața lor a fost petrecută liniștit în casa lor din Fort Worth, Texas. Dar  în 2016 ceva începuse să le afecteze căsnicia. Elizabeth, în vârstă de 28 de ani, a decis să plece de la Rudy, în vârstă de 36 de ani. Așa că s-a întors împreună cu copiii ei în casa părinților ei. Elisabeth era asistentă medical, iar într-o seară a ieșit în oraș cu colegii ei și nu s-a mai întors.

 

După ce a fost raportată disporiția ei agenții de poliție au început căutările. Au găsit mai întâi mașina lui Elizabeth abandonată afară, cu cheia încă în bord, cu geanta și cu telefonul mobil pe scaunul pasagerului. Nu era posibil ca Elizabeth să plece de la voia ei liberă: cineva o luase. În timpul investigațiilor, ofițerii au mers la casa lui Rodolfo și au fost surprinși de atitudinea lui care nu părea deloc îngrijorat. ”Nu știu unde este”,  spuse agenților

 

Cu cîteva ore mai devreme, un pescar a raportat că au auzit țipete în jurul orei 03:00, după care a văzut pe cineva căzut de pe podul Interstate 820 în Lacul Worth. În cele din urmă pompierii au recuperat corpul în apă: era Elisabeth.

 

În jurul gătului femeii era legată o funie cu un bloc de ciment de 54 de kilograme. La început, s-a crezut că moartea lui  Elizabeth a fost sinucidere, dar examinatorul medical a stabilit că, deși a murit înecată , a fost victima unei crime.

Potrivit Daily Mail, la 10 zile după ce a fost găsită Elizabeth, Rodolfo a fost arestat și acuzat de răpirea și uciderea soției lui. El a primit o condamnare de închisoare pe viață.

Te-ar putea interesa și Tânără bătută și abuzată de părinții ei: “Mai bine o fiică moartă decât o lesbiană”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.