Soți români bătuți cu bestialitate în Italia. Bărbatului i-a fost tăiat lobul urechii

Doi soți români au fost bătuți cu bestialitate în curtea casei lor din Malcontenta, provincia Veneția, de trei indivizi.

Unul dintre aceștia i-a tăiat lobul urechii bărbatului, desprinzându-se practic de ureche.

Episodul s-a produs vineri seară.

Potrivit veneziatoday.it, bărbatul s-a întors acasă de la muncă, iar în momentul în care s-a dat jos din mașină a fost atacat de trei indivizi, cu cagule pe față, care l-au lovit cu bestialitate.

Alertată de strigătele disperate ale soțului ei, femeia a ieșit din casă dar a fost la rândul ei lovită de atacatori cu pumnii și picioarele.

După ce i-au lăsat într-o baltă de sânge, unul dintre agresori i-a tăiat lobul urechii bărbatului.

Agresorii au  fugit cu o mașină parcată în apropiere.

Cei doi români au fost transportați ulterior la spital, cu răni grave .

Potrivit unei declarații al bărbatului, se pare că unul dntre atacatori i-ar fi cerut bani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.