Soț și soție mor în aceeași zi după 71 de ani de căsnicie

Există povești de dragoste care pot concura cu cele mai bune romane și printele se află cu siguranță și povestea   lui Hebert și a lui Frances. Sunt un cuplu care s-au întâlnit înainte de izbucnirea celui de-al doilea război mondial și au trăit ca soț și soție  71 de ani. Acești doi îndrăgostiți au murit acum câteva zil la 12 ore unul de celălalt.

Herbert (în vârstă de 94 de ani) a murit sub ochii femeii care a iubit-o o viață întreagă . La 12 ore Frances ( 88 de ani ) l-a urmat pe drumul fără întoarece. Este evident că femeia nu a rezistat durerii și nu dorit să mai trăiască fără bărbatul vieții sale.

Testul de sânge vă va spune dacă veți muri în 10 ani

Prima lor întâlnire a avut loc în cafeneaua “White Way Café” din Waynesboro, unde Herbert era un client obișnuit, iar Frances lucra pe timp de vară. Tânărul s-a îndrăgostit imediat de ea. Într-o zi, el și-a luat ininma în dinți  și ia cerut să iasă la o plimbare.

La  prima întâlnire s-au dus la cinema și de atunci cuplul nu s-a separat: anul următor Herbert a cerut-o de soție.   Nici măcar anii petrecuți de Germania în timpul celui de-al doilea război mondial și nici perioada petrecută în  Coreea și Vietnam nu au influențat relația și dragostea lor.

Acest cuplu minunat au fost martorii la nașterea celor 6 copii, 16 nepoți, 25 strănepoți și 3 pro-pronipoti.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.