Sosește la Versailles cu taxiul, se învelește cu o draperie și intră în palat: „Eu sunt Regele”. Arestat

Un bărbat, învelit cu o draperie, a urcat pe un zid al castelului Versailles , celebra reședință dorită regelui Ludovic al XIV-lea (cunoscut și sub numele de „Regele Soarelui”), și a intrat în palat proclamându-se „ rege ”.

El a fost surprins la scurt timp de polițiști, care au raportat că nu au găsit nici o deteriorare a mobilierului. Cu toate acestea, „falsul rege” a avut timp să spargă o fereastră care oferă accesul la galeria inferioară.

Citește și O fetiță în vârstă de 10 ani a murit în clasă după ce a fost mușcată de șarpe: „Pentru prof, era doar o zgârietură”

Tânărul de 31 de ani sosise cu un taxi din Paris și chiar șoferul a fost cel care a alertat poliția, chiar înainte de ora 22:30. Agenților le-a descris un bărbat „care purta o draperie și pretindea că este rege”.

Purtătorul de cuvânt al Palatului Versailles a asigurat că nu s-au raportat pagube materiale mobilierului sau colecțiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.