Sophia Hadjipanteli: «Monosprânceana mea este un manifest al diversității»

Sophia Hadjipanteli: «Monosprânceana mea este un manifest al diversității»

A devenit faimoaă datorită sprâncenelor sale unice groase, această tânără modelă subminează clișeele frumuseții  Adio pensete!

Ați auzit deja numele Sophia Hadjipanteli? Poate da: de un an se vorbește de ea ca fondator al #unibrowmovement, cu un hashtag dedicat celor care nu sunt dominate de dorința de a îndepărta firele de păr din sprâncene cu pensete și ceară. Versiunea lui Sophia este literalmente “sălbatică și liberă”.

Napoli, evadare senzațională din închisoarea din Poggioreale ! În 100 de ani nimeni nu a mai reușit să scape

Sophia Hadjipanteli este o tânără în vârstă de 22 de ani, care în prezent își împarte timpul între modă, studiile de marketing de la Universitatea din Maryland și, nu în ultimul rând, activitatea  frumuseții prin contul său Instagram (în prezent la 289.000 de kollowers) ).

Motto-ul ei: acceptați-vă cum sunteți. Pornind de la sprâncene.

Ce spuneți, vă plac?

 De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.