Sondajul american: “Unde se află Iran? În Puglia”

Trei din patru americani nu știu unde se află Iran. Și până acum… răbdare ! Dar totuși, cineva îl plasează în Italia, în Puglia , sau în Marche, sau poate în Liguria.

Acesta este rezultatul sondajului realizat de Morning Consult / Politico în zilele în care tensiunea dintre Washington și Teheran a atins cel mai înalt nivel. Din 1995 dintre cei intervieivați, 28/%  au reușit să indice în mod corect Iranul pe o hartă în care nu era scris numele țărilor.  Sondajul a fost realizat între 4 și 5 ianuarie, după uciderea generalului Qassem Soleimani.

Citește și Iran, „un soldat a doborât avionul fără a primi ordine”

Mulți au arătat către Orientul Mijlociu, dar nu au reușit să „localizeze” complet poziția țării.   Judecând după harta lansată de Morning Consult, un număr semnificativ de americani consideră că Iranul se află în Balcani. Un grup de 10-12 persoane a arătat cu degetul către Italia: există cineva care este convins că Teheran se află în Puglia, în Marche, în Liguria sau în apropierea Veneției.

Și pentru a înrăutăți situația, pentru unii dintre intervievați, Iranul se află … în Statele Unite !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.