Somalia, o bombă a explodat în timpul unui spectacol: printre victime femei și copii

O bombă a explodat  în Baidoa, unul dintre principalele orașe ale Somaliei, în timpul unui spectacol de dans tradițional pentru a sărbători sfârșitul Ramadanului. Primul raport furnizat de poliție relatează cel  puțin 5 morți și 20 de răniți, inclusiv femei și copii.

Africa afectată de trei dezastre în același timp: coronavirus, inundații și invazie de lăcuste

Până la acestă oră nimeni nu a revendicat atacul, dar lumina reflectoarelor este asupra  teroriștilor pro-Al Qaeda al-Shabaab, care încă controlează vastele zone rurale.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.