Solista formației Roxette a murit la vârsta de 61 de ani: de 17 ani lupta împotriva unei tumori la creier

Marie Fredriksson, vocea formației suedeze Roxette, a murit la vârsta de 61 de ani. De mai bine de 17 ani, cântăreața lupta împotriva unei tumori la creier. În 2002, Marie și-a anunțat fanii  că are tumoare cerebrală  iar  medicii îi dăduseră doar un an de viață. În schimb, Marie și-a revenit la cântat lansând cel mai recent album în 2018.

Citește și O mamă este sub șoc dupa ce și-a luat fetița de la gradiniță: avea 25 de mușcături pe corp / FOTO

A fost căsătorită cu Mikael Bolyos și a avut doi copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.