Soleimani, Rohani: „Îi vom răzbuna sângele vărsat”

“Sângele martirului Soleimani va fi răzbunat în ziua în care vom vedea mâna malefică a Americii tăiată departe de regiune pentru totdeauna”. Acest lucru a fost declarat de președintele iranian, Hassan Rohani, în timpul unei vizite la familia generalului Qassem Soleimani, ucis într-un atac în Irak.

Citește și  Irak, nou raid american: un convoi al milițiilor pro-iraniene a lovit, 6 morți

Americanii „nu și-au dat seama ce greșeală mare  au făcut, vor vedea efectele acestei acțiuni nu numai astăzi, ci și în  următorii ani”, a adăugat el. “Atacul Americii va rămâne printre cele mai mari crime comise împotriva poporului iranian din istorie”, a spus Rohani, care spune că Statele Unite  „cea mai urâtă țară” de iranieni și irakieni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.