Soleimani, Germania anunță retragerea unei părți din trupele din Irak

Soleimani, Germania anunță retragerea unei părți din trupele din Irak

Din cauza tensiunii provocate în urma uciderii generalului Soleimani, Germania își va retrage o parte din trupele sale dislocate în Irak, ca parte a coaliției anti-ISIS, a anunțat  Ministerul Apărării  explicând că 30 de soldați din Bagdad și Taji vor fi transferați în Iordania și Kuweit.

Citește și Tragedie în Peru! Un autobuz cu zeci de oameni la bord a fost implicat într- un grav accident rutier: 16 morți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.