Soleimani, CNN: „SUA în maximă alertă, se tem atacuri cu drone ”

Soleimani, CNN: „SUA în maximă alertă, se tem atacuri cu drone ”

Forțele americane  de apărare aeriană din Orientul Mijlociu sunt în alertă maximă împotriva oricăror atacuri cu drone după ce tensiunea s-a escaladat în Teheran în urma uciderii generalului iranian Qassem Soleimani, raportează CNN citând doi executivi americani.

Citește și Soleimani, înmormântarea a fost amânată: 40 de morți și 213 răniți

Trupele americane au observat mișcări de echipamente militare în Iran, inclusiv drone și rachete balistice, potrivit acelorași surse. Mișcările din Iran, explică sursele citate de CNN, ar putea fi o încercare de securizare a armelor împotriva unui potențial atac american sau în poziția de a lansa atacuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.