Soferul unui autobuz de scolari a violat o tanara de 14 ani: judecatorul nu il condamna

Soferul unui autobuz de scolari a violat o tanara de 14 ani: judecatorul nu il condamna

Șoferul autobuzului pentru școlari a mărturisit că a violat o tânără de 14 ani:

 

Judecătorul nu îl condamnă, pentru el ușile închisorii nu se vor deschide. Sentința judecatorului James P. McClusky a fost mult discutată în Statele Unite. El stabilit că Shane M. Piche, în vârstă de 26 de ani, un fost conducator de autobuz scolar, nu va ajunge în inchisoare pentru a violat o adolescantă pe care a întâlnit-o pe drumul pe care îîl făcea în fiecare zi pemntru a transporta elevii la școala Watertown City din New York.

 

Detaliile violului au fost spuse chiar de șofer care a mărturisit că a abuzat de tânără. Cei doi s-au întâlnit pe stradă, dar violul a avut loc în casa lui în februarie. Piche ar fi trebuit să fi ajuns în închisoare, dar judecătorul la condamnat la 10 ani de libertate condiționată iar numele lui a fost înscris în registrul infractorilor sexuali. În plus, el nu poate să rămână singur cu adolescenții sub vârsta de 17 ani și va trebui să plătească 375 de dolari pentru taxele legale. McClusky a decis că pentru el închisoarea nu era necesară pentru că nu avea nici un precedent și pentru că infracțiunea implică doar o victimă.
Această sentință a provocat în mod evident o mare discuție și, mai presus de toate, nu a fost deloc primită pozitiv de către familie, care se aștepta la pedeapsă exemplară. “Am vrut ca Shane Piche să ajungă la închisoare pentru daunele cauzate fiicei mele”, a spus mama fetei.

 

” Ia luat ceva pe care nimeni nu mai putea aduce înapoi. De atunci fata mea este forțată să  lupte cu anxietatea și depresia. Și toate acestea sunt profund nedrepte… ”

 

Te-ar putea interesa și A incendiat si ucis barbatul care i-a violat fiica de 13 ani. Mama condamnata iese dupa 4 ani de inchisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.