Șoferul care a intrat cu mașina în demonstranți este liderul Ku Klux Klan din Virginia

Un lider al Ku Klux Klan a fost arestat după ce a intrat cu mașina în demonstranții  pașnici din Richmond, duminică după-amiază, au spus procurorii . Un atac rasist într-o țară în care supramatici albi, nazisti și rasiști  au ridicat capul și mai mult iar acele figuri penibile încă mai aparțin unei organizații condamnate deja de istorie ca Ku Klux Klan.

Un bărbat din Virginia, acuzat că a intrat cu mașina împotriva demonstranților care au ieșit pe stradă ieri în Richmond, a declarat că este un lider al Ku Klux Klan.

Conform rapoartelor mass-media americane de astăzi, nu au existat grav răniți, din fericire. . Harry H. Rogers, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat astăzi de agresiune, vătămare intenționată și vandalism, dar procurorul are în vedere și acuzații de ură și rasism.

Proteste în SUA: o mașină a intrat în plin în demonstranți trăgând mai multe focuri de armă | Video

“Acuzatul, prin propria sa admitere și dintr-o privire rapidă pe rețelelor de socializare, este un lider recunoscut al Ku Klux Klan care își propagă ideologia confederată . Evaluăm dacă acuzațiile de crimă de ură sunt adecvate. “a declarat procurorul Henry Shannon Taylor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.