Șoferița de tramvai cu ochii pe telefon nu reușește să evite un accident: 6 răniți

Șoferița de tramvai cu ochii pe telefon nu reușește să evite un accident: 6 răniți

Camerele de securitate ale unui tramvai din Moscova , Rusia, au înregistrat o șoferiță de tramvai cu ochii pe telefonul mobil când a provocat un accident. Femeia, de fapt, nu observase că în fața vehiculului se afla un alt tramvai oprit. Când a ridicat privirea a fost prea târziu: ciocnirea a fost inevitatabilă. Din impact șase persoane au fost rănite , dar nu par grave. Din impactul violent o femeie a fost practic aruncată de pe scaun pe caunul din față și s-a prăbușit la pământ.

Bangladesh, 16 condamnări la moarte în cazul tinerei studente violată de directorul școlii și arsă de vie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.