Șoferi șocați, pietoni protejați: Quebec, trecerile de pietoni se ridică pentru a proteja oamenii / VIDEO

Șoferi șocați, pietoni protejați: Quebec, trecerile de pietoni se ridică pentru a proteja oamenii / VIDEO

Siguranța oamenilor pe drum este foarte importantă și din acest motiv Société de l’Assurance Automobile du Québec- SAAQ, a decis să sensibilizeze acest subiect printr-un experiment cu adevărat original: trecerile de pietoni se ridică pentru a proteja pietonii .

Dungile în 3D, luminile intermitente și indicatoarele nu sunt suficiente pentru a impune trecerea de pietoni. Deci, cum se poate rezolva această problemă? Aici intervine  un experiment cu adevărat original din Quebec. Pentru a sensibiliza subiectul siguranței  de fapt, Société de l’Assurance Automobile du Québec, Saaq, a optat pentru trecerile de pietoni care se ridică de la sol, obligând automobilistii să se oprească . Fâșiile  cobor numai atunci când pietonul ajunge pe cealaltă parte a drumului.

Citește și Canada, un avion s-a prăbușit în zona Kingston: șapte morți

Experimentul face parte dintr-o campanie de conștientizare a Saaq privind riscurile pietonale și creșterea numărului de decese cauzate de investiții: în Québec, de fapt, în 2017, au fost investite 2.697 de persoane, 69 de decese din cauza rănilor, în creștere 11% față de anul precedent.

Sursa video: Société de l’Assurance Automobile du Québec-SAAQ

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.