Șofer de camion român la proces după ce s-a masturbat pe o plajă din Italia

Un șofer de camion român în vârstă de 54 de ani a fost prins de agenți în timp ce își efectua acte de auto-erotism pe o plajă din Rimini, hărțuind două tinere turiste.

S-a întâmplat sâmbăta trecută în jurul orei 14:00

După ce le-a fixat insistent pe cele două turiste românul s-a așezat la doi metri distanță de ele și a început să se masturbeze. Dar nu s-a mulțumit. A scos telefonul din buzunar și a început să se înregistreze atât pe el cât și reacțiile tinerelor, scrie Il Giornale.

Calvarul prostituatelor românce din Italia: bătute, violate și jefuite, italian arestat

Văzându-l pe jumătate gol, mai mulți turiști aflatți pe plajă au încercat să-l alunge, dar întrucât bărbatul nu arăta  semne de jenă una dintre victime a contactat telefonic poliția locală pentru a le solicita intervenția în timp util.

Românul M.P., în vârstă de 54 de a fost arestat și este în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.