Șocul unui tată când și-a văzut fiul într-un video postat pe internet bătut cu bestialitate de o bandă de infractori

Un tată a rămas șocat șocat când și-a văzut fiul de 12 ani într-un video în care era atacat și bătut cu violență de un grup de alți tineri într-un parc din Beaumont Leys, Leicester

Videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare. La puțin timp după ce sărmanul tată a văzut scenele, fiul lui a intrat în casă plin de sânge și de vânătăi. După ce au denunțat atacul autorităților poliția, potrivit Metro, a arestat 4 minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani.

Îi cere soțului să-și caute de lucru, el îi taie limba cu cuțitul: bărbatul este căutat de autorități

În video se poate vedea cum micii infractori l-au trântit la pământ pe băiat și au început să-l lovească cu pumnii și cu picioarele unde nimereau. Ba mai mult, unul dintre ei avea un ciocan, iar un altul un pistol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.