Șocant! Un procuror și-a folosit ca momeală fiica de 13 ani pentru a aresta un pedofil

Un procuror a fost  cercetat după ce a folosit fiica de 13 ani , ca momeală pentru a ademeni și aresta un pedofil . Povestea senzațională a provocat un mare scandal în California după ce episodul a devenit public.

Suspectul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, este un procuror care trăiește și lucrează în județul Santa Clara . Acestea sunt acuzațiile împotriva lui: nu numai că și-a folosit fiica drept momeală pentru a prinde pedofilul, dar ar fi urmărit și două întâlniri între pedofil și fiica lui, ar fi înregistrat scene pentru a le folosi drept dovezi.  Punerea în pericol a adolescente ar putea constitui însă o infracțiune gravă.

Intervenție în forță a polițiștilor pentru a salva o fetiță 8 ani răpită / VIDEO

Povestea este relatată de CBS. Pedofilul încadrat de procuror este un bărbat de 76 de ani, Ali Mohammad Lajmiri ( FOTO ). Într-un videoclip, bărbatul ar fi început si facă avansuri fetei imediat după ce a întâlnit-o pe stradă. Atunci tatăl procuror   i-a ordonat să-l ademenească pe bărbat și să-l înregistreze. La a doua întâlnire, bătrânul începuse să atingă fata în părțile intime, lucru pe care nu l-a deranjat pe procuror deoarece avea mai multe dovezi împotriva pedofilului.

 

În baza probelor pedofilul în vârstă de 71 de ani a fost arestat cu o cauțiune stabilită de trei milioane de dolari. Dar pentru tatăl fetei, pentru procuror, necazul ar putea fi abia la început.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.