Șocant !Un copil de 3 ani a ieșit pe fereastra de la etajul 13 și s-a urcat pe sistemul de aer condiționat

Scene îngrozitoare s-au petrecut sâmbăta trecut în New York, unde un băiețel de 3 ani a ieșit pe fereastra unui etaj 13 și s-a agățat de sistemul de aer condiționat a raportat de ABC News

În imaginile înregistrate de un vecin, se vede cum băiețelul stă agățat deaparatul de aer condiționat în timp ce mai multe persoane urmăresc scena în teroare.

Și-a ucis iubita și fiul lor de 4 luni: nu vrea să-i plătească pensia alimentară pentru copil

După ce a fost anunță poliția, un vecin a mers la apartamenul familiei pentru a aînțelege ce se întâmplă. Mama copilului care era în casă nu și-a dat seama că fiul ei era în pericol.  Femeia a explicat pentru CBS că fiul ei în vârstă de trei ani suferă de autism și că a fost capabil să deschidă singur protecția din plastic ieșind pe geam.

Poliția din New York a deschis o anchetă.

Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.