Șocant! Un bebeluș de aproximativ 5 luni a murit după ce mama lui l-a scăpat de pe o scară rulantă

Șocant! Un bebeluș de aproximativ 5 luni a murit după ce mama lui l-a scăpat de pe o scară rulantă

Incidentul s-a petrecut în orașul Changping, sâmbătă după-amiază, conform autorităților locale.

Un bebeluș de aproximativ 5 luni a murit după ce mama lui l-a scăpat din greșeală de pe o scară rulantă, într-un centru comercial din sudul Chinei.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din imagini se observă cum mama pășește pe scară cu cel mic în brațe și celălalt copil lângă ea. La un moment dat pare că se dezechilibrează și îl scapă pe cel mic.

Potrivit Mirror, bebelușul a fost declarat mort la fața locului.

https://youtu.be/rEM4epX6rUE

Te-ar putea interesa și Băiețel de 5 ani forțat să trăiască într-un dulap. Polițiștii s-au îngrozit când l-au văzut în ce stare era

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.