Timp de 9 zile o mamă și-a lăsat copiii sub trei ani singuri în casă fară apă și mâncare

SOCANT ! Timp de 9 zile o mama si-a lasat copiii sub trei ani singuri in casa fara apa si mancare

O mamă malefică și-a lăsat cei doi copii cu vârsta de sub trei ani singuri în casă, fără apă și mâncare timp de 9 zile! Da, ați citit bine: copiii nu aveau trei ani , iar ”monstrul  de mamă” s-a dus să se distreze cu iubitul ei. În fața instanței ea nu a demonstrat nicio remușcare, ba mai mult râdea.

 

 

3 1

Băiețelul a fost găsit mort, iar fetița era în condiții mai mult decât tragice.

 

Vladislava Trokhimchuk, în vârstă de 23 de ani, este acuzată de “uciderea deliberată” a fiului său Danill de aproape doi, și cruzimea severă față de fiica ei Anna de aproape trei ani. Micuța a supraviețuit în mod miraculos, dar când a fost găsită de către autorități era subnutrită. Totul s-a petrecut acum doi în Kiev.

 

copiii 1

Potrivit Daily Mail, micuții Danill și Anna au rămas singuri în apartamentul din Kiev, care,  potrivit autorităților asemăna cu lagărul de concentrare nazist Auschwitz  și “o cameră de tortură pentru copiii.  Tapetul de pe pereți era plin de excremente și lipseau bucăți din el, lipseau bucăți din tencuială ….micuții mureau de foame și căutau orice pentru a supraviețui…. Și din linoleu lipseau bucăți.

Oroare la început de an școlar: opt copii au fost înjunghiați mortal la școală

 

6 1 5 1

”Mama malefică” riscă acum DOAR 15 ani de închisoare.

Sursa: Daily Mail

De Ana Moldovan 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.