Șocant ! O minoră s-a lăsat violată ani de zile pentru a-și apăra surioara mai mică

Șocant ! O minoră s-a lăsat violată ani de zile pentru a-și apăra surioara mai mică

Un italian în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Sesto San Giovanni, într-o zona din Milano acuzat că și-a violat nepoata ani de zile profitând de faptul că părinții lăsau fetele la el ca să meargă la muncă. De asemenea, bărbatul ar amenințat fetișa să tacă și să nu spună la nimeni nimic , altfel ar fi abuzat-o și pe surioara cea mică. Violențele au început în 2013, pe când victima avea 12 ani și a durat până în iulie 2019, scrie presa italiană.

Anchetele, potrivit secția de poliție din Sesto San Giovanni, s-au accelerat în ultimele zile, deoarece suspectul a solicitat informații despre cumpărarea unui bilet de avion către Filipine cu data 6 sau 7 octombrie.

Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

Minora a trăit ani întregi într-o stare de teroare chiar și când a fost martoră la episoade de violență fizică și verbală din partea unchiului său împotriva soției sale. Bărbatul, pe care ofițerii l-au depistat acasă, în provincia Como, a fost transferat în închisoarea Como și pus la dispoziția Autorității Judiciare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.