Șocant! O fetiță de 14 ani și-a ucis copilul pentru a avea timp de joacă cu prietenii ei

Arisa Udsanee, o fetiță în vârstă de 14 ani, din Bueng Kan, Thailanda, și-ar fi omorât fiul de un an, după ce părinții ei au certat-o că stătea prea mult timp afaraă la joacă cu prietenii.  Duminică după-amiază, tânăra și-a luat copilul și a cerut ospitalitate unui vecin care i-a oferit să locuiscă într-o cabană din spatele casei lui. Trei zile mai târziu și-a spânzurat copilul, scrie Mirror.

Ofițerii au arestat-o ​​pe tânăra mamă și au obligat-o să reconstruiască crima folosind un ursuleț de pluș Winnie The Pooh,  pentru a arăta cum ar fi spânzurat copilul și cum a ascuns cadavrul. Arisa a recunoscut că și-a ucis fiul, deoarece era  supărată pe părinți pentru că a certat-o . Ea a spus că s-a răzbunat pe copil pentru că a o împiedicat să petreacă timp cu prietenii. Mama fetei distrusă de durere a declarat că fiica ei era doar un copil și că o înțelegea că la vârsta ei nu avea cum să-și asume responsabilitatea de a fi mamă, dar ceea ce a făcut este de iertat.

Citește și Nostradamus. Cele 6 profeții cutremurătoare pentru 2020

Tânăra mamă criminală riscă să rămână după gratii între 15 și 20 de ani. Procesul este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.