Șocant! O femeie a dat naștere la doi gemeni conjugați cu două capete și trei mâini

Bebelușul ar putea avea o formă foarte rară de gemeni conjugați cunoscuți ca tribrachius parapagus

Babita Ahirwar în vârstă de 21 de ani, a născut prin cezariană la un spital din India, pe 23 noiembrie. Conform medicilor, gemenii împart o inimă, dar au un cap separat. Pe o a treia este lipită o  altă palmă lipită .

Citește și  Tragedie în zbor: aterizare de urgență după ce pilotul a murit în urma unui atac de cord în cabina de pilotaj

Noua mămică și soțul ei în vârstă de 18 luni Jaswant Ahirwar au crezut că inițial vor fi  părinții a doi gemeni normali.

Aceste cazuri sunt extrem de rare și rata de supraviețuire  este foarte mică. Potrivit Mirror, doctorul Surendra Sonkar, care a fefectuat operația de cezariană  la spitalul Vidisha Sadar,  a declarat: „La nou-născut se vede o singură inimă ceea ce nu va garanta supraviețurea lor”

gem

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.