Șoc! O femeie, victima unui viol a descoperit că violatorul este chiar fiul ei

Femeia a fost atacată prin spate si violată: o violență groaznică și brutală. Femeia de 50 de ani a fost a fost târâtă cu forța departe de trecători și violată într-un loc izolat. Dar nu și-ar fi imagina că autorul agresiunii nu era un criminal necunoscut, ci chiar fiul său.

O poveste teribilă, care a avut loc vineri după-amiaza  în Africa de Sud, în Mboya, lângă Willowvale. În timp ce era violată femeia și-a dat seama că atacatorul nu era nimeni altul decât fiul ei în vârstă de 28 de ani. După ce și-a abandonat mama în dureri groaznice, femeia s-a dus la poliție și l-a raportat.

Citește și Un bărbat a leșinat în timp ce era biciuit pentru încălcarea legii Sharia

“Victima a spus că a auzit pași în spatele ei când se întocea spre acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale, Jackson Manatha: “A continuat să meargă, până când această persoană a blocat-o cu forța și a târât-o  într-un loc unde a violat-o “.

Violatorul în vârstă de 28 de ani va apărea în instanță în orele următoare sub acuzația de violență sexuală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.