Soc pentru o viitoare mama dupa ce a postat o ecografie cu sarcina. Toti au indemnat-o sa avorteze

A distribuit o imagine a ecografiei  cu copilul  pe care îl așteaptă. Utilizatorii  i-au scris să avorteze cât mai repede  Emoțiile care însoțesc tinerele viitoare mame în așteptarea și nașterea unui copil sunt de nedescris. Sharni Turner cunoaște foarte bine toate aceste emoții. Ea locuiește în Australia și se așteaptă la primul ei copil.

Recent a avut șansa de a vedea copilul pe care îl așteaptă pentru prima dată într-o ecografie.

Sharnii a decis să împărtășească bucuria ei pe Twitter. Apoi a scris: “Medicul meu a decis să-mi arate fața copilului meu. Este cel mai groaznic lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea ”

Reacțiile utilizatorilor de internet nu au întârziat să apară Imaginea a atras imediat atenția utilizatorilor de internet care a fost văzută de mai mult de 33.000 de persoane. Din păcate, comentariile nu au fost deloc plăcute. Iată câteva:

”Pare că ar un craniu”,  a scris un utilizator

 ”Este Megatron junior ”– a adăugat altul

”Dacă aș afla că așteptam un astfel de copil, aș avorta  imediat”

– Scuzați-mă, doamnă, dar vă sugerez să-l omorâți înainte de a se naște”

Îmi imaginez ce a fost în sufletul acestei tinere…dar a avut puterea de a răspune : “Promit că fiul meu nu va distruge lumea … Din fericire, văzută din lateral, este mult mai frumoasă și dulce”, postând o altă fotografie a copilului.

ecc 1

Sharni a refuzat să răspundă tuturor celor care le-au sugerat să avorteze. Unii utilizatori  au sărit în apărarea ei:

”- Ce problemă ai să vorbești așa?”

”- Lasă-i baltă, nu-i asculta … Dumnezeu să-ți binecuvânteze copilul. Oamenii sunt pur și simplu răi!”

Citește și

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.