Șoc la o stație de metrou din Roma: un bărbat a înjunghiat un agent, i-a luat pistolul și s-a sinucis

Un bărbat a înjunghiat un agent de securitate , l-a dezarmat și apoi s-a sinucis cu arma. S-a întâmplat în stația de metrou  Tiburtina din Roma. Se pare că atacatorul sinucigaș este un bărbat de culoare , relatează Adn-Kronos.

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Agentul a fost înjunghiat de mai multe ori în gât iar acum  este acum internat la spital în stare gravă. Atacatorul, după ce l-a dezarmat, s-a sinucis împușcându-se în cap. Investigatorii au deschis o anchetă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.