Șoc la o școală din SUA! O copilă de 7 ani a forțat un coleg să aibe raporturi cu ea în baie

Șoc la o școală din SUA! O copilă de 7 ani a forțat un coleg să aibe raporturi cu ea în baie

Pretinsele abuzuri au avut loc la Școala Elementară din Shalimar din Walton Beach, Florida. Un alt copil ar fi, de asemenea, implicat. Procurorul Aaron Watson a dat în judecată școala pentru “neglijență în supravegherea elevilor”.

O elevă de numai 7 ani a forțat un coleg de-al său  să “aibe un raport cu ea într-o baie la numai câțiva metri de profesorul lor”.

Conform rapoartelor Metro.uk, copilul și colegul său ambii în clasa întâi,  au consumat presupusul raport   la Școala Elementară din Shalimar din Walton Beach, Florida. Fapta s-a întâmplat la sfârșitul anului universitar 2015/16 .

 

Procurorul Aaron Watson, care acuză acum școala în numele familiei copilului abuzzat, a declarat: “Această fetiță a forțat și pe celălalt student de sex masculin să folosească violența împotriva clientului meu, într-adevăr, putem spune că a forțat clientul să facă sex.  Vorbim despre copiii de șase, șapte ani “.

 

Nici un adult nu a fost prezent în baie atunci când a avut loc presupusul abuz, dar Watson spune că profesorii erau “neglijenți în supravegherea elevilor”. El a mai adăugat că presupusii atacatori și victima lor au fost lăsați singuri în baie prea mult timp.

 

Watson a dat în judecată școala, declarând că,  Consiliul școlar din Okaloosa “nu și-a îndeplinit datoria față de student” și “a permis ca acest violul să aibe loc “, a anunțat radiodifuzorul WKRG.

Te-ar putea interesa și Un băiețel de 2 ani a fost ucis de câinii vecinilor. Doi rottweiler au dezmembrat corpul copilului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.