Șoc la o maternitate din Lituania! O femeie a născut o fetiță beată

Potrivit medicilor, la naștere fetița avea în organism o cantitate de alcool care ar face un adult să fie într-o stare foarte avansată de ebrietate. Nou-născuta riscă să aibă probleme grave de sănătate și va rămâne sub observație mai multe săptămâni.

Când viața bate filmul: o tânară s-a prefăcut că este ”putred” de bogată, dar era săracă ”lipita pământului”

Mama, în vârstă de 35 de ani este anchetată de procurori. Aceasta a recunoscut că a băut acasă chiar înainte să meargă la spital să nască. Cazul reamintește de gravele probleme cu alcoolul pe care le are Lituania, una din țările aflate în topul consumului la nivel mondial.

Recent autoritățile au crescut vârsta legală de la care se poate consumă alcool de la 18 la 20 de ani și a interzis orice reclamă la băuturi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.