Șoc într-o sală de nașteri din India: o fetiță s-a născut cu patru picioare și trei mâini / FOTO

O femeie a născut o fetiță cu patru picioare și trei mâini. Femeia nu făcuse niciodată o ecografie pe toată perioada sarcinii. Practic femeia ar fi trebuit să nască tripleți, dar unul dintre frați s-a lipit de corpul fetiței. Un alt băiețel s-a născut din fericire sănătos.  Mama, Raju Gurjar, în vârstă de 24 de ani, a născut vineri într-un spital  din Tonk, Rajasthan. În timp ce băiatul este absolut sănătos, fata s-a născut cu un alte 2 picioare și o mână  care îi acoperă întregul piept și abdomenul. Medicii cred că membrele în plus pot fi îndepărtate prin operație.

O cerere în căsătorie s-a încheiat într-o tragedie: s-a scufundat pentru a-i cere să fie soția lui și moare înecat

Dr. Rohitesh Meena, chirurgul care a asistat la naștere a declarat: ”Raju a născut în mod natural 😯 gemenii în jurul orei 2:46 am. „Băiețelul este sănătos, dar fetița este iun caz de gemeni  conjugați. „În plus avea și o problemă de respirație minoră. Am întubat-o iar acum este bine. Raju și soțul ei, Badhulal, sunt ambii muncitori și nu și-au perims să facă controale medicale în timpul sarcinii.

gemeni

Medicii cred că acesta ar putea fi primul caz în care tripleți care se nasc în mod natural dintre care doi sunt conjugați.

Sursa: Metro.uk

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.