Șoc în SUA, o fetița de 2 ani a fost violată de un bărbat în vârstă de 40 de ani, lăsând-o însângerată

Violența oribilă s-a produs județul Collier, în statul Florida. Fetița a fost găsit de părinți  într-o baltă de sânge. La început au crezut că  fetița a căzut și s-a lovit dar adevărul oribil a apărut din parte medicilor din spital: atacată și violată de un bărbat de 40 de ani, care a dispărut.

Poliția caută neîncetat un localnic din Immokalee  în vârstă de 40 de ani , din județul Collier, acuzat că a violat o fetiță de doi ani, lăsând-o însângerată pe podeaua unei băi. Este vorba despre Robert Lopez, un bărbat care a început să lucreze de  recent în zonă, dar care s-a dovedit a avea zeci de identități false.

Violată la 13 ani, rămâne însărcinată: părinții arestați

„Un judecător a aprobat un mandat de arestare pentru Robert Lopez acuzat că a violat fetița de 2 ani.   Avem nevoie de ajutor pentru localizarea acestei persoane”, au explicat șeriful din Collier County, postând pe social media imagine a omului căutat. Lopez este un multi-acuzat care a intrat și a ieșit în închisoare în continuu în ultimii 16 ani pentru o serie de acuzații, inclusiv vătămare, violență în familie și fraudă.

Într-o primă postare pe Facebook, biroul șerifului a declarat că micuța victimă a violului era în stare critică. Într-o postare actualizată joi, șeriful a spus doar că victima este în siguranță și acum se află în custodia Departamentului Copiilor și Familiei din Florida. Anchetatorii locali nu au dezvăluit circumstanțele exacte ale agresiunii asupra fetiței.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.