Șoc în Spania: un vânător și-a împușcat câinele și îl trage de gât rănit pe stradă

Imaginile au fost înregistrate de un trecător, care a raportat totul pe rețelele de socializare. Câinele, o femelă care a născuse cinci pui, este internată într-o clinică veterinară în condiții foarte grave.

Proprietarul  un vânător în vârstă , a lovit mai întâi animalul și apoi l-a împușcat cu pușca. În acel moment l-a târât cu lesa în stradă.  Aici a fost înregistrat  de un automobilist, iar videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare  „Sunt un vânător și trag în  oricine vrea p..la mea vreau! ” au fost cuvintele absurde rostite de acel bătrân.

Citește și : Salvat la timp: o mamă și-a legat fiul de trei ani de pat și a dat foc locuinței

Activiștii pentru drepturile animalelor ai ONG-ului gratuit , care au lansat videoclipul filmat de automobilist. „Nu îți răspund, filmez ce faci”, spune bărbatul în fața protestelor vânătorului, care apoi pleacă și lasă animalul în stradă. Transportat imediat la o unitate veterinară, câinele a fost internat în condiții foarte grave.

Voluntarii asociației pentru drepturile animalelor Mundo Vivo au postat pe Facebook o actualizare despre starea câinelui după internare: “Ne întrebați mulți care sunt condițiile cpțelușei și îți mulțumim pentru asta. Guardia Civil nu ne permite să dăm prea multe informații, “Vă putem spune doar că este încă în stare gravă dar este sub tratament  Are leziuni grave la nivelul capului și va trebui să fie examinată de un chirurg. Să sperăm că se va face bine” , cei cinci cățeluși, pe de altă parte, sunt bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.